18 maart 2024

Dementie Monitor 2024

Dementiemonitor 2024 is van start. Hoe gaat het met u?

Heeft u dementie of zorgt u voor een naaste met dementie?
Laat ons weten hoe het met u gaat!

Wat is de Dementiemonitor?

Alzheimer Nederland zet zich in voor een betere kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Daarom voeren we iedere twee jaar de Dementiemonitor uit. Dit doen we samen met het Nivel, het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg. Mantelzorgers en mensen met dementie vragen we een vragenlijst in te vullen. De uitkomsten bespreken we met de landelijke politiek, gemeenten en zorgverzekeraars. Zo zorgen we ervoor dat de dementiezorg en -ondersteuning verbetert.

Helpt u mee? Vul de vragenlijst in!

Heeft u dementie of zorgt u voor een naaste met dementie? Vul dan de korte vragenlijst in. U helpt niet alleen ons, maar ook al die andere mensen die dementie van dichtbij meemaken. Doet u mee? Ga naar www.dementiemonitor.nl. Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen, stuur dan een mail naar dementiemonitor@alzheimer-nederland.nl met vermelding van uw naam en adres.

Hulp nodig bij het invullen? Laat het ons weten!

Heeft u hulp nodig bij het invullen? Stuur een mail naar wbrabant@alzheimervrijwilligers.nl