1 mei 2023

STUDIEKRING IN BIBLIOTHEEK

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur. Een studiekring is bedoeld voor mensen, die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Zo kunt u nieuwe kennis en inzichten opdoen, uw geest actief houden, leeftijdgenoten ontmoeten etc. Meer informatie vindt u op www.studiekringen50plus.nl.

Momenteel wordt geïnventariseerd of er belangstelling is om deel te nemen aan een studiekring in de bibliotheek van Steenbergen. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Tonny van Ostaijen via t.vanostaijen@bibliotheekwb.nl of 0165 55 20 80 (woe/do/vr). Van leden van de studiekring wordt wel verwacht, dat ze lid zijn of worden van de bibliotheek. Er zijn geen verdere onkosten en tijdens de bijeenkomsten wordt gezorgd voor koffie en thee.