THE SOUND OF MUSIC

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Één van de meest geliefde musicals aller tijden.

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Naar liefde en hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat.

De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

De beroemde muziek is van het componistenduo Oscar Hammerstein II en Richard Rodgers. Enkele tijdloze meezingers zijn Do-Re-Mi, Edelweiss, So Long en My Favorite Things.

We hebben deze mooie musical voor u weten vast te leggen. Er zijn voor ons 1e rang stoelen gereserveerd in het Chassé Theater te Breda op 20 januari 2022. Wel moeten we er snel bij zijn, want de reservering gaat erg snel. Wij kunnen u dit aanbieden voor de prijs van € 65,00 incl. busvervoer (niet-leden betalen € 68,00). Graag zien wij uw inschrijving en betaling tegemoet vòòr 20 juni 2021 (zie bijgaande aanmeldstrook in de nieuwsbrief 26 mei 2021). Voor niet leden neem contact op met Coby de Bruijn tel. 0167-566365 of e-mail coby.debruijn@home.nl