SOCIAAL CONCERT GRIJS GEDRAAID!

– Luister, beweeg en ontmoet –

In de maand december vinden negen sociale concerten plaats, verspreid over Brabant. Strijkorkest Kamerata Zuid, KBO-Brabant en stichting Vier het Leven hebben de handen ineengeslagen en bieden onder de naam Grijs gedraaid! een uniek programma, waarbij muziek, beweging, creatie en ontmoeting centraal staan. Bent u of kent u een oudere voor wie de donkere decembermaand vaak extra eenzaam is, dan wijzen we u van harte op het sociale concert op 7 december 2021 om 14.00 uur in Theater De Kring in Roosendaal.

Leeftijd of eventuele fysieke beperkingen vormen geen belemmering voor deelname: iedereen kan meedoen! Eerst gaan we luisteren naar liedjes van onze Brabantse zanger Gerard van Maasakkers onder begeleiding van strijkorkest Kamerata Zuid, om daarna – zittend in onze comfortabele theaterstoelen – in beweging te komen met danser Andrew Greenwood. Ter afsluiting is er gelegenheid om samen iets te drinken en/of deel te nemen aan een creatieve activiteit begeleid door kunstenaars van de stichting Stoute Schoenen. Niks moet, alles mag! Concertuitvoering en nazit duren ongeveer twee uur.

Kaarten bestellen in de voorverkoop:

Tot medio oktober kunt u kaarten bestellen via de website van KBO-Brabant: www.kbo-brabant.nl/grijsgedraaid of door te bellen naar KBO-Brabant: (073) 64 440 66. Daarna start de vrije verkoop en kunt u kaarten rechtstreeks bij de theaters bestellen.

Op het inschrijfformulier van KBO-Brabant kunt u aangeven of u met een rollator of rolstoel komt, of u begeleiding in het theater nodig hebt en of vervoer van huis naar theater en terug een probleem voor u vormt.

 

Oproep vrijwilligers:

KBO-Brabant zoekt nog vrijwilligers om te helpen bij de ontvangst, de coronacheck en de begeleiding van minder mobiele deelnemers naar hun plaatsen en naar de creatieve activiteit in het theater na afloop van het concert. Bij interesse, meld u dan bij Jacquelien Cuppers via jcuppers@kbo-brabant.nl of (073) 64 440 66.