DAGTOCHT NAAR TERSCHUUR EN SPAKENBURG

8.45 uur vanaf bushalte Zuideinde, Dinteloord
Thuiskomst: + 21.30 uur bushalte Zuideinde, Dinteloord
                     + 21.45 uur: ’t Ravelijn, Molenweg, Steenbergen
Aanmelden: uiterlijk 31 juli 2022 (zie aanmeldstrook in de nieuwsbrief)

Na vertrek uit Steenbergen en Dinteloord rijden we naar het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur. Daar wordt u ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens kunt u tot 13.30 uur het museum bezoeken. U reist er langs een grote verzameling van compleet ingerichte werkplaatsen en winkeltjes. Een aantal ambachten is live te bewonderen. Op de 1ste verdieping (er is een lift aanwezig) vindt u het speelgoedmuseum met antieke poppen en kinderserviesjes, mechanisch blikken speelgoed, Dinky Toys en nog veel meer. Voor velen van u zal dit een feest van herkenning zijn. Om 13.30 uur wordt u een lunch aangeboden in het museum. Om 14.30 uur vertrekt de bus naar Spakenburg, waar u vrijaf heeft tot 17.00 uur. Daarna brengt de bus u naar Restaurant Huis Het Bosch in Lexmond voor een diner, waarna de terugreis richting Dinteloord en Steenbergen aanvaard wordt.