Datum:     zaterdag 2 oktober 2021
Aanvang: 14.00 uur   (zaal open: 13.30 uur)  Einde: ± 16.30 uur
Adres:      De Vaert, Kapelaan Kockstraat 54, Welberg
Inschrijving sluit op vrijdag 24 september; ook voor niet-leden.
Kosten:    € 4,-  per persoon; leden van KBO-Steenbergen gratis.

Ook dit jaar dagen we u weer uit met een nieuwe quiz. Ed Kil heeft de quizmicrofoon van zijn broer Paul overgenomen. Elk team bestaat uit 4 personen. U kunt zich echter ook alleen of met 2 of 3 personen aanmelden. Dan wordt zo’n groepje door de organisatie of ter plekke aangevuld. En ook deze keer wacht de winnaars eeuwige roem plus een leuk prijsje. Er kunnen hooguit 10 teams deelnemen. Ook niet-leden mogen zich opgeven – mits 50+. Zij betalen € 4,- per persoon en krijgen bij aanvang ook koffie of thee. Het gebruik van een computer, laptop, tablet, GSM of iets dergelijks is verboden. U krijgt acht ronden van elk tien vragen te beantwoorden. De onderwerpen zijn:

Ronde 1: Algemeen

Ronde 2: Waar ben ik?

Ronde 3: Algemeen

Ronde 4: Allemaal beestjes

Ronde 5: Algemeen

Ronde 6: Ongelukkige afloop

Ronde 7: Algemeen

Ronde 8: Lekker bomen

Ook dit jaar is gekozen voor de zaterdag, zodat ook werkende senioren aan deze quiz kunnen meedoen. Belangrijk bij deze quiz is, dat het gezellig is en een spannende en ontspannende middag oplevert.

Onderstaande persoon/personen geven zich op voor deelname aan de QUIZ van zaterdag 4 april 2020; aanvang 14.00 uur. Gratis voor KBO-leden; € 4,- p.p. voor overige deelnemers, bij binnenkomst te betalen. U kunt natuurlijk ook één, twee of drie personen opgeven. In dat geval wordt uw team door ons aangevuld tot – zo mogelijk - vier personen.