5 augustus 2021

Verkeerskennis opfrissen

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar u wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van uw aandacht. Hoe zorgt u dat u mobiel blijft? Iedereen, die zich dat weleens afvraagt, kan gratis meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Steenbergen en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseert VVN een aantal opfriscursussen verkeerskennis voor de ervaren automobilist. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto tegen een kleine vergoeding (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

De cursussen zijn op (u wordt beide dagen verwacht):

  • vrijdag 8 en 15 oktober 2021, 13.30 – 15.45 uur, Dorpshuis Siemburg, Kruisland;
  • maandag 15 en 22 november 2021, 13.30 – 15.45 uur, De Watertoren, Steenbergen.

Bent u ouder dan 55, een ervaren verkeersdeelnemer, inwoner van de gemeente Steenbergen en is dit iets voor u? Meldt u zich dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via tel.nr. 088 – 524 88 50 (tijdens kantooruren) of via www.vvn.nl/opfriscursussteenbergen.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol! U ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de laatste informatie.

Als de bijeenkomst niet door kan gaan door aangescherpte RIVM-richtlijnen, kan een online versie aangeboden worden.