17 maart 2021

Digitale ondersteuning

DigiPunt helpt inwoners met CoronaCheck-app

Hulp bij het installeren van de app of het verkrijgen van een papieren certificaat.

Inwoners in de gemeente Steenbergen die het lastig vinden om de CoronaCheck-app te installeren of andere vragen hebben over digitale zaken kunnen gratis terecht bij het DigiPunt. Het DigiPunt wordt bemand door ervaren vrijwilligers en vindt u aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen.

DigiPunt helpt inwoners met digitale vragen. Zij ondersteunen bij:

• Inschrijven of verlengen woningstichting
  • Het doorgeven van wijzigingen bij de uitkeringsinstantie
  • Het uploaden en versturen van formulieren
  • Het aanvragen van uw DigiD
  • Het aanvragen en gebruik van een e-mailadres
  • Het aanvragen van zorg -en huurtoeslag
  • Uploaden of downloaden van uw declaratieformulieren van uw zorgverzekering
  • Algemene vragen op digitaal gebied.

Tot 1 oktober werken de vrijwilligers alleen op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 06- 36 13 27 73.

Vanaf 1 oktober is De Vraagwijzer aan de Fabrieksdijk 6 in de ochtenden van maandag tot en met donderdag weer geopend voor inloopspreekuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 – 11.00 uur kunt u dan zonder afspraak bij het DigiPunt terecht.  Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak terecht.